Dedek Mraz je na poti!

Sporočamo vam, da sta v sklopu Veselega decembra 2020 dobra moža, Miklavž in dedek Mraz začela svojo pot obdarovanja otrok sedmih dolenjskih občin. Miklavž je obdaril otroke v občini Škocjan, v soboto, 5. 12. in v nedeljo, 6. 12. 2020. Dedek Mraz je od srede, 9. 12. 2020 na poti obdarovanja otrok dolenjskih občin. Do sedaj je obiskal otroke občin Šmarješke Toplice, Mirna Peč, Žužemberk in Straža, pot pa bo zaključil v Mestni občini Novo mesto. Dedek Mraz in poštar Toni obiščeta otroke s spremstvom ekipe Društva DPM Mojca na domu, če katerega ne najdemo oziroma se kasneje prijavi, lahko starši pokličete na telefonsko številko 041/643-969 oz. pišete na e-mail dpm.mojca1@siol.net. Dedek Mraz se bo vrnil in otroku prinesel darilo. Pot spremstva dedka Mraza bomo sproti objavljali na spletni strani in FB strani društva. Vsak otrok dobi na dom sporočilo dedka Mraza. Če vabila ne dobite pravočasno, ne skrbite, dedek Mraz vas bo obiskal, saj imamo vaše prijave.

Veseli december 2020

Prižgimo jim iskrice sreče in veselja. Vsaj za trenutek jim preženimo tesnobo temačne izolacije in strah pred grozečim virusom. Poskrbimo, da bo še prav posebej letos, naše otroke obiskal in obdaril dedek Mraz in jim na obrazke, namesto mask, narisal nasmeh in radost v očeh.

Woman on her phone

Aktualno

Urnik poti Dedka Mraza

Sporočamo vam, da sta v sklopu Veselega decembra 2020 dobra moža, Miklavž in dedek Mraz začela svojo pot obdarovanja otrok sedmih dolenjskih občin.

Preberi več

Mojčin sonček

V Društvu prijateljev mladine Mojca prosimo za donacije v skladu Mojčin sonček, s katerimi boste omogočili brezskrbne počitnice v Taboru Mojca otrokom iz socialno  ogroženih družin.

Preberi več

Pismo staršem počitnikarjev 2020

Veseli nas, da ste se odločili svojemu otroku omogočiti brezskrben počitniški teden v našem taboru. Posredujemo nekaj informacij v povezavi z bivanjem v taboru.

Preberi več